Vietnam Blog

Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank Swift Code

De Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank (Eximbank) is een van de grootste commerciële banken in Vietnam. Het is een belangrijke speler in de export- en importsector van het land en biedt een breed scala aan financiële diensten aan zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Een van de belangrijkste identificatiemiddelen van de bank is de Swift-code, die wordt gebruikt voor internationale geldtransacties.

Wat is een Swift-code?

Een Swift-code is een unieke identificatiecode die wordt gebruikt om financiële instellingen wereldwijd te identificeren. Het staat voor Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication en wordt vaak afgekort als BIC (Bank Identifier Code). Elke bank heeft zijn eigen unieke Swift-code, die bestaat uit acht of elf tekens. Deze code wordt gebruikt bij internationale geldtransfers om ervoor te zorgen dat het geld naar de juiste bank en het juiste filiaal wordt gestuurd.

De Swift-code van Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank

De Swift-code van Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank is EXIVVNVX. Deze code is specifiek voor de hoofdvestiging van de bank in Vietnam. Het eerste deel van de code, “EXIV”, verwijst naar de bank zelf, terwijl “VN” de landcode is voor Vietnam. Het laatste deel van de code, “VX”, geeft het filiaal aan waar de transactie plaatsvindt.

Waarom is de Swift-code belangrijk?

De Swift-code is van cruciaal belang bij internationale geldtransacties, omdat het ervoor zorgt dat het geld naar de juiste bank en het juiste filiaal wordt gestuurd. Zonder de juiste Swift-code kan het geld verloren gaan of vertraagd worden in het betalingsproces. Het is daarom essentieel om de juiste Swift-code te gebruiken bij het uitvoeren van internationale transacties met Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank.

Hoe vind je de Swift-code van Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank?

Er zijn verschillende manieren om de Swift-code van Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank te vinden. Een van de eenvoudigste manieren is om de officiële website van de bank te bezoeken. Op de website vind je meestal een sectie met informatie voor internationale klanten, waar je de Swift-code kunt vinden. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de klantenservice van de bank voor meer informatie.

Andere belangrijke informatie over Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank

Naast de Swift-code zijn er nog enkele andere belangrijke details die je moet weten over Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de bank:

  • Opgericht in 1989 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt.
  • Biedt een breed scala aan financiële diensten, waaronder leningen, spaarrekeningen, betalingsdiensten en internationale handelsfinanciering.
  • Heeft een uitgebreid netwerk van filialen en geldautomaten in heel Vietnam.
  • Is actief betrokken bij maatschappelijke projecten en draagt bij aan de economische ontwikkeling van Vietnam.

Conclusie

De Swift-code van Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank is een essentieel onderdeel van internationale geldtransacties met de bank. Het zorgt ervoor dat het geld veilig en efficiënt wordt overgemaakt naar de juiste bank en het juiste filiaal. Het is belangrijk om de juiste Swift-code te gebruiken om vertragingen of verlies van geld te voorkomen. Als je internationale transacties wilt uitvoeren met Vietnam Export Import Commercial Joint Stock Bank, zorg er dan voor dat je de Swift-code “EXIVVNVX” gebruikt.

Meer Vietnam