Vietnam Blog

eVisa Vietnam Land Border

eVisa Vietnam Land Border

Als je van plan bent om Vietnam te bezoeken en de landgrens over te steken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het eVisa-systeem dat beschikbaar is voor reizigers. Het eVisa Vietnam Land Border-programma is een handige manier om je visum voor Vietnam online aan te vragen en te verkrijgen, specifiek voor reizen via de landgrenzen van het land.

Met het eVisa Vietnam Land Border-programma kunnen reizigers hun visum aanvragen zonder naar een ambassade of consulaat te hoeven gaan. Dit bespaart tijd en moeite, waardoor je je kunt concentreren op het plannen van je reis in plaats van het regelen van je visum.

Voordelen van het eVisa Vietnam Land Border-programma

Het eVisa Vietnam Land Border-programma biedt verschillende voordelen voor reizigers die van plan zijn om via de landgrenzen van Vietnam te reizen:

 • Gemakkelijke online aanvraag: Met het eVisa-systeem kun je je visum voor Vietnam eenvoudig online aanvragen. Het enige wat je nodig hebt, is een geldig paspoort, een digitale pasfoto en een creditcard om de aanvraagkosten te betalen.
 • Snelle verwerkingstijd: Het eVisa Vietnam Land Border-programma heeft over het algemeen een snelle verwerkingstijd. Na het indienen van je aanvraag ontvang je meestal binnen enkele werkdagen je eVisa per e-mail.
 • Geldigheid en verblijfsduur: Het eVisa Vietnam Land Border is geldig voor een enkele binnenkomst en heeft een maximale verblijfsduur van 30 dagen. Dit geeft je voldoende tijd om het land te verkennen en te genieten van je reis.
 • Flexibiliteit: Met het eVisa Vietnam Land Border-programma kun je Vietnam binnenkomen via een van de aangewezen landgrensovergangen. Dit biedt reizigers de mogelijkheid om hun reisroute aan te passen en verschillende delen van het land te verkennen.

Hoe het eVisa Vietnam Land Border-programma werkt

Het aanvragen van een eVisa voor Vietnam via de landgrens is een eenvoudig proces. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in: Ga naar de officiële website van het eVisa Vietnam Land Border-programma en vul het aanvraagformulier in. Zorg ervoor dat je alle vereiste informatie correct en volledig invult.
 2. Upload de benodigde documenten: Voeg een digitale pasfoto en een scan van je paspoort toe aan je aanvraag. Zorg ervoor dat de documenten voldoen aan de vereisten van het eVisa-systeem.
 3. Betaal de aanvraagkosten: Gebruik een geldige creditcard om de aanvraagkosten te betalen. Houd er rekening mee dat de kosten kunnen variëren, afhankelijk van je nationaliteit.
 4. Wacht op goedkeuring: Nadat je je aanvraag hebt ingediend en de betaling hebt voltooid, wordt je aanvraag beoordeeld door de immigratiedienst van Vietnam. Dit proces duurt meestal enkele werkdagen.
 5. Ontvang je eVisa: Als je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je je eVisa per e-mail. Zorg ervoor dat je een geprinte kopie van je eVisa meeneemt wanneer je de landgrens oversteekt.

Belangrijke informatie voor reizigers

Voordat je je reis naar Vietnam via de landgrens plant, zijn er enkele belangrijke punten waar je rekening mee moet houden:

 • Controleer de aangewezen landgrensovergangen: Niet alle landgrensovergangen in Vietnam accepteren het eVisa Vietnam Land Border. Zorg ervoor dat je van tevoren controleert welke grensovergangen geschikt zijn voor het eVisa-programma.
 • Zorg voor voldoende geld: Hoewel het eVisa Vietnam Land Border-programma het gemakkelijker maakt om je visum te verkrijgen, moet je nog steeds rekening houden met andere kosten, zoals transport en accommodatie. Zorg ervoor dat je voldoende geld bij je hebt om je reis comfortabel te maken.
 • Respecteer de visumvoorwaarden: Zorg ervoor dat je je houdt aan de visumvoorwaarden van het eVisa Vietnam Land Border-programma. Overschrijd de maximale verblijfsduur niet en zorg ervoor dat je je eVisa altijd bij je hebt tijdens je verblijf in Vietnam.

Al met al biedt het eVisa Vietnam Land Border-programma een handige en efficiënte manier om je visum voor Vietnam te verkrijgen wanneer je van plan bent om via de landgrenzen van het land te reizen. Met een eVisa kun je genieten van je reis zonder je zorgen te maken over het regelen van je visum ter plaatse.

Meer Vietnam