Vietnam Blog

Get Up and Go Vietnam

Get Up and Go Vietnam

Get Up and Go Vietnam is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van avontuurlijke reizen naar Vietnam. Met een breed scala aan activiteiten en bestemmingen, biedt Get Up and Go Vietnam reizigers de mogelijkheid om het prachtige land te verkennen op een unieke en opwindende manier.

Ontdek de schoonheid van Vietnam

Vietnam is een land vol adembenemende landschappen, rijke cultuur en fascinerende geschiedenis. Met Get Up and Go Vietnam kun je de schoonheid van dit land op een avontuurlijke manier ervaren. Of je nu wilt wandelen door de prachtige rijstvelden van Sapa, kajakken in de Halongbaai of fietsen door de historische stad Hoi An, er is voor elk wat wils.

Activiteiten en bestemmingen

Get Up and Go Vietnam biedt een breed scala aan activiteiten en bestemmingen om aan de behoeften en interesses van elke reiziger te voldoen. Hier zijn enkele van de populaire activiteiten die je kunt ervaren:

 • Trektochten door de bergen van Sapa
 • Kajakken in de Halongbaai
 • Fietstochten door Hoi An
 • Motorreizen door het noorden van Vietnam
 • Boottochten over de Mekongdelta

Naast deze activiteiten biedt Get Up and Go Vietnam ook verschillende bestemmingen aan, waaronder:

 • Hanoi – de bruisende hoofdstad van Vietnam
 • Halongbaai – een UNESCO-werelderfgoedlocatie
 • Hoi An – een charmante stad vol geschiedenis en cultuur
 • Hue – de voormalige keizerlijke hoofdstad van Vietnam
 • Ho Chi Minhstad – een moderne stad met een rijke geschiedenis

Waarom kiezen voor Get Up and Go Vietnam?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor Get Up and Go Vietnam voor je reis naar Vietnam:

 1. Deskundige gidsen – Get Up and Go Vietnam werkt samen met ervaren en goed opgeleide gidsen die je begeleiden tijdens je avontuurlijke reis.
 2. Flexibiliteit – Get Up and Go Vietnam biedt flexibele reisroutes aan, zodat je je reis kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren en interesses.
 3. Lokale ervaring – Met Get Up and Go Vietnam krijg je de kans om de lokale cultuur en tradities van Vietnam te ervaren, omdat de reisorganisatie nauw samenwerkt met lokale gemeenschappen.
 4. Veiligheid – Veiligheid staat voorop bij Get Up and Go Vietnam. Ze zorgen ervoor dat al hun activiteiten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
 5. Duurzaam toerisme – Get Up and Go Vietnam is toegewijd aan duurzaam toerisme en werkt samen met lokale gemeenschappen om positieve sociale en milieu-impact te creëren.

Boek je avontuurlijke reis naar Vietnam

Als je klaar bent om Vietnam op een avontuurlijke manier te verkennen, boek dan je reis bij Get Up and Go Vietnam. Bezoek hun website en ontdek de verschillende reisroutes en activiteiten die ze aanbieden. Of je nu een ervaren avonturier bent of voor het eerst op reis gaat, Get Up and Go Vietnam zorgt ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt in dit prachtige land.

Meer Vietnam